TO MY DEAREST HUBBY.....ALWAYS N FOREVER

Monday, May 31, 2010

MY FIRST DANCE.....

video

Friday, April 23, 2010

FIRST TIME....

November 2000

FIRST TIME aku berjumpa ngan seorang lelaki yang bernama Aliyas @ Ashaari....aku memangla sgt2 x suka kat die nie....selalu kacau n ejek aku......panggil aku ulatla...tempayan la... ish memang mamat nie...tak makan saman punyer org..kepala otak giler2....ikut sedap mulut jer ape dia nak cakap.....

Februari 2003

FIRST TIME aku jadi tunangan org....nak tau siapa lelaki yang "bertuah" tue...hehehehe..mamat tak makan saman punyer org..kepala otak giler2....ikut sedap mulut jer ape dia nak cakap..... tu la yang jd pujaan dan pilihan hati aku.....( malang betul aku!!!!!)

Mei 2003

FIRST TIME aku dengan secara rasminyer menjadi isteri kepada mamat yang tak makan saman punyer org..kepala otak giler2....ikut sedap mulut jer ape dia nak cakap..... Happynyer...walaupun mamat yang kepala giler2 dan x berapa nak betul tue yang jd suami aku tapi...aku sayang dier...abang jgn mare tau... I LOVE U SO MUCH...

September 2004

FIRST TIME aku dengan gembiranyer bergelar seorang ibu kepada seorang bayi perempuan yang comel.....nameyer ayah dia yang bagi...WARDINA.....maksudnyer bunga mawar....penyeri hidup kami suami isteri.....

Disember 2005

Sekali lagi aku dikurniakan anak.....tapi kali nie FIRST TIME aku melahirkan sepasang bayi perempuan (KEMBAR) yang sangat comel dan sihat....secara ceaserean..si kakaknyer seberat 2.5kg n si adik 2.1kg....alhamdullillah...rezeki yang ALLAH berikan kepada kami sekeluarga....nama ape yek yang sesuai untuk kembo aku nih.....pikir punya pikir akhirnyer si kembo tu kami namakan wadiyah n wadihah....

Disember 2008

Kali nie aku dikurniakan seorang lagi anak.....tapi kali nie...FIRST TIME aku mendapat seorang baby boy...wah setelah sekian lama berusaha akhirnyer berjaya jugak....Ahmad Wazif namanyer.....semoga besar nanti dapat jaga kakak2 dan family.......


Buat ABANG...thanks for everything...u mean a lot to me...eventhough sometimes we fight but we make up again.....I'm sorry for everything...for all these years we've been together .... I hope our love will last forever till the end of life.

Buat ANAK -ANAK ... I love u all....U will always be in my heart for ever n ever.....


LOVE U ALL VERY MUCH....MUUUUUUAAAAAAHHHHHHH

Monday, April 12, 2010

DARJAH SATU

Diam x diam anak aku dah nak naik tahun 1 tahun depan...
tadi baru jer aku g daftar.....hei sekejap jer masa berlalu...
umur makin meningkat (makin tua aku nih)...anak- anak makin besar (comel macam bapaknyer "dulu2")....ape pun
mak harap agar along...belajar bersungguh2....jadi orang yang berguna untuk
agama, bangsa dan negara yek....
I LOVE U....

You Belong With Me – Taylor Swift

LOVE THIS SONG VERY MUCH...

You Belong With Me – Taylor Swift

Thursday, April 1, 2010

LIKE FATHER LIKE SON....ok tak

jangan mare ye bang i letak gambo seksa u... hehehehe

same tak i ngan ayah i...


Wednesday, March 31, 2010

Masuk Umah Baru

Dah lama aku x update blog nie....rindu rasanyer tapi ada ker org tgk blog aku nih????mmmmmm entahla...
ape2pun setelah sekian lama aku menunggu untuk masuk umah yg dibeli atas hasil usaha titik peluh sendiri...akhirnyer...tanggal 13 MARCH 2010 aku n family pindah masuk umah baru.... walaupun umah tue x la beso mana (rumah teres 1 tingkat ajer)...mak tetap bangga..hehehe AKU DAH ADA UMAH SENDIRI...
gambo umahnyer takde...gambo sipi2 aderla ...leh la nak tgk..kihkihkihkih...

JOM LAYAN.....


ni tak tau kete saper la nie..parking depan umah aku...(soriyer en.phyidul...)


ahmad wazif menayang giginyer yang berkarat....eiiii anak sapa la ni...

ni dpn pintu masuk umah ...nampakk tak???? kalau x nampak buat2la nampak yer...

nie pun kat dpn umah gak......okla boleh la anak2 nak main kat depan tue...

tgkla budak2 busyuk yang x mandi nih berposing kat kwsn tepi umah ...
bolehla nak buat tanam2 sayur ke....ape apela....







Tuesday, December 15, 2009

KELILINGI DUNIA DALAM SATU HARI



Bermulalah pengembaraan kami mengelilingi dunia....mak CEPATTTTTT...



Panjangnyer.....



HOLLYWOOD here we come!!!!




tau tak kat mana nie??? kat mesir je ada benda nie tau....



depan taj mahal....kisah cinta agung shah jahan dan permaisurinya mumtaz.